Tarieven PCR-testen met COVID reisverklaring
☝Bespaar met hoge kortingen, Koop Vandaag!☝
PCR-test of sneltest in Amsterdam-West

Waar testen op Corona in Amsterdam-West?

Amsterdam, een hele grote stad, maar kan je ook een sneltest in Amsterdam-West doen? Heb jij klachten of ben jij in contact geweest met iemand die positief getest is op corona? Wacht dan niet en laat je zo snel mogelijk testen! Een coronatest in Amsterdam-Zuid of West zijn te verkrijgen bij diverse teststraten.

Wanneer moet ik me laten testen op het coronavirus?

Er is veel onduidelijkheid over wanneer je wel of niet een coronatest in Amsterdam-West moet doen. Corona wordt verspreid via kleine druppeltjes, die vrijkomen door hoesten of niezen. Doordat de verspreiding zo snel gaat is het erg belangrijk dat je op tijd een coronatest doet. Dit voor de veiligheid van iedereen!

Laat je testen op COVID-19 in een van deze gevallen:

 • Als je in contact bent geweest met iemand die positief is getest. 
 • Als je symptomen hebt die COVID-19 gerelateerd zijn.
 • Als je in quarantaine dag vijf zit.
 • Als je voor je werk naar het buitenland moet. 

Het is erg belangrijk dat wanneer je in contact bent geweest met iemand die positief is getest op corona, je direct in quarantaine gaat. Pas na vijf dagen is het slim om je te testen, dit omdat de incubatietijd vijf dagen duurt. Als je je op bijvoorbeeld de derde dag je laat testen, is het belangrijk om te weten dat een negatieve testuitslag op dat moment niet betekent dat dit twee dagen later nog steeds het geval is.

PCR-test of sneltest in Amsterdam-West

Wat zijn de symptomen van corona?

Bij corona komen veel symptomen waar af en toe redelijk wat onduidelijkheid over is. Wanneer moet je wel in quarantaine? Corona is een ziekte die aanslaat op je luchtwegen en daar zijn de meeste symptomen ook aan gerelateerd. De meest voorkomende symptomen zijn: 

Prijzen PCR sneltest met Reiscertificaat
☝Nu 15% korting, Boek Vandaag!☝
 • Verkoudsheidklachten
 • Benauwdheid
 • Hoesten
 • Verhoging of koorts
 • Het plotseling verliezen van reuk en/of smaak

Naast deze symptomen die veel voorkomen zijn er ook symptomen die niet altijd voorkomen, alleen wel kunnen komen als je besmet bent met het virus. Dat zijn:

 • verwardheid/prikkelbaarheid 
 • Pijnklachten in het algemeen  
 • Erge vermoeidheid
 • Niet lekker of fit voelen

Mocht je nu denken, ik heb hier last van een van de bovenstaande symptomen. Isoleer jezelf direct en maak een afspraak voor een PCR-test of sneltest in Amsterdam-West. Zo houden we onszelf en anderen gezond!

Testen in Amsterdam-West 

Er zijn verschillende soorten testen, als eerst heb je de PCR-test in Amsterdam-Noord. Deze test wordt veel gebruikt in de teststraten van de GGD. Echter, het is wel bekend dat bij de GGD door alle drukte niet veel plek is en de uitslag op de test lang kan duren. Dit kan wel tussen de 24 en 48 uur duren. 

Daarnaast heb je nog de antigeen-test, deze test wordt ook wel de sneltest genoemd. Deze wordt vaker gebruikt bij een commercieel bedrijf. Maar welke kosten zitten daaraan verbonden? De kosten van een sneltest in Amsterdam-West verschilt meestal tussen de €50,- en de €70,- euro.

2 reacties op “Waar testen op Corona in Amsterdam-West?”

 1. Beste mensen,
  mijn zoon, 16 jaar oud, gaat a.s. donderdag met de trein naar Parijs, waar zijn vader en de rest van zijn familie woont. Geen vakantie dus. Hij is kerngezond, maar heeft hiervoor een pcr test nodig, heb ik begrepen.
  Graag hoor ik of dat bij jullie kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top